onsdag 19. januar 2011

HUNDENE

I dag har jeg lyst å vise fram hundene mine. For et og halvt år siden bestemte vi oss for å få oss en liten hund, vi ville ha en liten en som ikke krevde så mye plass, grunnen for det var at vi har flyttet fra et stort hus til en leilighet like ved pga min helse. Jeg har bestandig vært et katte menneske, jeg elsker katter å har bestandig hatt katt, men allergitester viste en dag at jeg var hyper allergisk mot katt, i en situasjon med 2 katter var dette veldig trist, klarte ikke tanke på noe avlivning, så allergimedisiner brukes hver dag. Dene ene katten er en Bengal, så han er allergivennlig heldigvis. men som sagt fikk vi tak i en chiahuahua gutt på 7mnd, han het Dumbo (sikkert pga hans store ører) men det syntes hele familien var litt mobbing, så vi døpte han om til Rambo, hehe.

Her er Rambo
Da det hadde gått noen mnd fant vi ut at det hadde vært koslig at Rambo fikk en "lekekamerat" (vi hadde blitt fortalt at nesten ingen klarer seg med en chiahuahua, noe vi ikke trodde på, kremt ) dro til samme oppdretter og falt pladask for lille Pernille.

her er Pernille
Trodde da at vi var fornøyde, men var vi det.... jo, hele familien utenom Ninni var egentlig det. Ninni hadde fått litt smaken på utstilling, å syntes etterhvert det var litt kjedelig å dra bare med en hund (Rambo er kastrert, så han kan ikke på utstilling) ble liksom så fort ferdig. Da fikk jeg jo en fiks ide om at en langhåret chiahuahua hadde jo vært tingen, de to vi hadde fra før var jo korthåret, å hvist vi fikk en langhåret så stilte jo ikke de i samme klasse på utstilling heller, da ville dagen liksom bli litt lengre å (smiske, smiske, smiske) Å en langhåret chiahuahua valp ble det, hun fikk navnet Tiril.

Her er Tiril
Til tider litt mye, men du verden for noen nydelig morsomme hunder, annbefaler denne rasen på det sterkeste, koslig hunder som liker å ligge i soffan like godt som å være ut på tur :)

4 kommentarer:

 1. Nusselig gjeng:) Du har iallefall nok å kose deg med! De er jo noen ordentlige kosedyr de der;) Klemmer fra sør...
  ps. Så masse fint du har laget, kjempefint i innlegget under!

  SvarSlett
 2. Ja de er så søte at, å elsker å kose :) dyr gjør meg glad faktisk :)
  Tusen takk for koslig kommentar :)

  SvarSlett
 3. Så søte! Og så herlege kle du har på dei:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Bjørg :)
  Klem )

  SvarSlett