fredag 14. januar 2011

FRANDRING FRYDER

sikkert som til mange andre har det nok vært en del furumøbler innom her, det meste er  skiftet ut for lenge side, men dette skapet sto igjen i 2 etg. Det har egentlig ikke hatt noen funksjon den senere tid heller, så det sto for tur til å bli kasta på hodet ut. I det tenkte Ninni.... kanskje det er bedre å kaste ut en lite funksjonell komode jeg hadde på stua istedet, hmmm, ja det tror jeg er lurt, men da må det jo selfølgelig males. Å maling fikk det, bedre utseende samt mere praktisk.

Før:
Forferdelig trist spør du mæ.
Etter

Mye bedre å se til, stiftet på stoff på innsiden av de to nederst skapdørene, veldig greit for å skjule litt rot, for det har Ninni masse av.
(huff dårlig bilde av skapet)

3 kommentarer:

 1. dæven kor flink du e ninni :) det ble jo som nytt d da:) smart me det stoffet nederst da,ble jo drit fint d da ninni :) gled mæ te å se flere bilder fra dæ :)

  SvarSlett
 2. hei=)
  Så flott forandring!=) Fant bloggen din nå, jeg=) legger meg til som følger, for hit kommer jeg gjerne igjen=) God ny uke=)

  SvarSlett
 3. awwww, takk for det :) kjempe koslig med nye følgere, er jo så fersk i dette jeg, så setter stor pris på det :) skal skjekke ut bloggen din jeg også.
  ha en flott dag
  Ingrid :)

  SvarSlett