torsdag 28. april 2011

VERANDALIV

Da er sesongen i gang, å da må man ordne litt på verandaen sin, når vi ikke har hage, må man bare prøve å få gjort det litt koslig på den plassen man har. Vi har faktisk 4 verandaer, 3 nede i 1 etg å en oppe i 2 etg, å selfølgelig er den som er i 2 etg størst, men synes det er så upraktisk å bruke den sånn til daglig. av de nede har jeg en  jeg har som "favoritt" og den ut mot sjøen kan vi desverre ikke bruke fortiden, da de driver med annlegsarbeid, og den blir nedstøvet  bare etter en dag :(

Jeg har lenge ønsket meg hagemøbler i rotting, synes de er veldig fine, men de fleste har vært for stor til vår veranda, men i går kom jeg over en kjempe nusselig gruppe, grunnen til at jeg synes de er så nusselig er fordi de er veldig små/spinkel, men samtidelig veldig god å sitte i :)Bortsett fra den gyselige fargen på vårt boligkompleks, å et gulv som skulle/skal ha et par strøk med terassebeis, ble det jo fint da syns jeg!


Synes turkis er en kjempe fin sommerfarge

Litt pynt må mann ha :) Og selfølgelig litt blomster, å da starter jeg bestandig med Stemor!Å så gressløken da, som vi fikk fra vår tildligere nabo, den kommer like fint tilbake hvert år! 


Håper på fint vær i morgen også, så man kan få ordnet litt mere!

HA EN FLOTT KVELD ALLE SAMMEN, KLEM FRA INGRID <3

2 kommentarer:

 1. Hei!!
  Ja du hadde rett med tanke på fargen ute på veggene...men hva med å lage ett forheng på innsiden av gelenderet???? i ensfarget sommerlig farge???? og MALT plattingen;o))) Men det var en skikkelig fin gruppe da, godt det finnes slike i litt mindre "volum";o))
  Er det der den turkise puta skal ligge?????;o))
  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 2. Hallois Ann Berit;)
  I fjor irriterte fargen meg like mye, å da tenkte jeg på det å lage forheng, men det løser ikke helveggen, så da føler jeg at jeg er like langt, men jeg får se hva jeg finner på. Synes det er helt tragisk at de skal bruke en sånn forferdelig farge på leiligheter som ligger nesten i sjøkanten, hadde vært så fint med hvitt, eller lys grått, litt sånn sørlandstil hadde det blitt da... rødt å gult hører i allefall ikke hjem. Tenkte nok på puta der også ja, men den er egentlig litt for fin til å ha på en veranda <3 men har laget meg en liten krok inne, som jeg har litt lyseblått da shju, så den havner vel der ;))
  Klem
  Ingrid <3

  SvarSlett