mandag 27. juni 2011

LIKE TØRT SOM ØRKEN

......... føler jeg blogginga mi er, men jeg er her, å jeg føller med mine faste bloggere, men motivasjon til min egen blogg er det heller dårlig med. Masse skjer både på hjemmefronten og rundt meg fortiden, ang det på hjemmefronten er det noe jeg kommer til å blogge om etter hvert når ting er mer sikkert. Jeg har tidligere fortalt at jeg har en kreftsyk søster, hun har vært veldig dårlig i det siste,pga prøver som har vært veldig lave,  nå ligger hun heldigvis på sykehuset, å håper å tror ting vil bli bedre, men ting tar tid fikk vi vite. Ellers kommer jeg tilbake når jeg føler meg kreativ nok til å blogge.


ØNSKER ALLE SAMMEN EN FLOTT NY UKE, KLEMMER FRA MEG <3

6 kommentarer:

 1. Uff, så leit at søsteren din er syk:( Håper alt går bra! Det vil jo helst det, da;) Ønsker deg en toppers sommer om du skulle ta en pause, men kommer du tilbake når ørkenen har fått fukta seg litt, er jeg plutselig innom igjen;) Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Hei, Ingrid! Jeg tok ikke tida på gulrotkakemuffinsene mine, men etter ca 10 min åpnet jeg ovnsdøra og kjente på muffinsen med pekefingeren. Den skal kjennes fast. Må nesten ta det på feelingen, men følg med. Nå blir de veldig saftige pga gulroten, så det er ikke noe krise om de står et par min for lenge. Bare følg med....er jo lov til å ta ut en når du tror de kan være ferdige også....en liten smaksprøve;) Lykke til, og ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Slikt er jo ikke godt å håndtere for de pårørende.Det er viktig å bruke kreftene sine der dt teller. Kjempe knuse god klem fra over dammen.
  LineCathrin

  SvarSlett
 4. Savner deg Ingrid,men har stor forståelse for at det ikke er bloggingen som kommer i første rekke.
  Bruk tid og krefter på deg selv og de det gjelder..tenker på deg!
  Ta godt vare på deg selv,og plutselig er du tilbake..gleder meg !
  god sommerklem Anne

  SvarSlett
 5. du får ønske din søster god bedring fra meg da ;* <3 glad i deg Ingrid :)

  - Anne Louise

  SvarSlett
 6. Ikke så lett når en man er glad i er så syk, håper hun klarer seg bra!

  SvarSlett