mandag 13. juni 2011

EN LITEN OPPDATTERING

Her på hjemme fronten skjer det ikke så mye for tiden. Pinsen har vi bare vært hjemme, gubben har jobbet hele pinsa, å da må vi bare være i nærheten. Men det har egentlig ikke fristet å dra noen plass heller, for her har det regnet å regnet å regnet, jeg skjønner bare ikke at det er mulig med alt det regnet, ute plantene mine er i ferd med å drukne, da jeg ikke har noe overbygg over noen av verandaene mine, gidder jeg rett å slett ikke å bære det inn og ut, det er hull i pottene, men de rekker ikke å ta unna alt vannet virker det som.

Pioner, som ble kjøpt før pinse, var litt uheldig med de, for bare på 2 dager hadde de drukket opp alt vannet i den store vasen de sto i, hadde ikke drømt om at de drakk det opp så fort, jeg merket bare at de var litt slappe, å da jeg skjekket ble jeg litt sjokka. har jo hatt pioner før, men aldrig noen som har vært så tørste, hehe. men vakker er de alikavell da.

For en liten stund siden var jeg innom HIMLINGEN å der kjøpte jeg denne nydelige kirkestaken.å fra ei god venninde fikk jeg denne mega søte engle boksen fra Mathilde M.


I uka som kommer har jeg litt å ordne med, til helgen skal vi ha et lite selskap for Jonas som skulle vært konfirmant, men som valgte å stå over hele greia, han kom hjem å fortalte oss at han ikke trodde på Gud, å da følte han at han ikke hadde noe i kirka å gjøre, etter å ha prøvd å overtale han, måtte jeg bare innse at han ikke ville, å respektere hans valg, men å feire at han også er på vei inn i de "voksnes verden" synes jeg er greit.

DA VIL JEG ØNSKE ALLE SAMMEN EN GOD NY UKE, KLEM FRA INGRID <3

3 kommentarer:

 1. Heisann :) Så utrolig fine blomster! Du har virkelig øye for detalja og interiør. Alltid fine bilda fra hus & hjem.
  Været har itj vist sæ fra si bæste side i pinsa, men håpe du har hatt ei fin tid med familien din. Synes det e flott at en ung gutt bestemme sjøl om han vil konfirmer sæ eller ikke. Det kreve både mot og refleksjona å kom frem te nå sånt. Ønske han velkommen inn i de voksnes rekka likevell æ & håpe dåkk får ei fin feiring te helga.
  Håpe du får ei god natt og en fin dag i morra. Klæmma <3

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner til dette med planter som drukner. Fikk markise her om dagen, og det var jammen på tide! Må nok bytte ut noen planter.....For mye vann er like ille som for lite:( Den lysestaken var helt nydelig:)) Den hadde nok fått blitt med meg hjem også;) Ha en toppers dag! Klem fra Eli.

  SvarSlett
 3. Øj! Den lysestaken er fin.
  peoner drikker som en fyllik ja. Store blomster som skal fylles opp.
  Poden her skal konfirmeres neste år, men han har fått klar beskjed, ikke noe kirketull på deg fordi du tror ikke på et spøtt av det. Derimot liker jeg den humanistiske. Der lærer de tross alt noe foruftig i stedet for å lære om menn som sa hva, som er mer enn møllspist og hadde et kvinnesyn tatt fra helvete.
  Men enkelt er det ikke, så å si alle i klassen skal i kirka, så da spørs det om han kryper til korset for å ikkie være snderledes han og.
  Regn? Ja det er rett og slett drittvær!

  Kjempe klem fra andre sia av dammen.

  Lineca

  SvarSlett