lørdag 3. september 2011

Hei alle sammen :) Da har jeg hatt en kjempe lang pause, har faktisk savnet litt det å blogge, men som jeg avsluttet med i siste innlegg så er det å har det skjedd så mye, å energien min har ikke vært på topp.

Min søster som jeg har fortalt om tidligere har vært mye syk (stor påkjenning) hun er fortiden nå litt bedre :)

Bilde lånt fra google

For noen mnd siden begynte vi å bare på artig å snuse å se litt på hus, å fra å bare å snuse litt ble det hus på oss, vi har kjøpt oss hus på Melhus, så det vil bli en stro forandring til hele familien å flytte dit, nå er ongan vokst opp i Vanvikan, å selv har jeg bodd her i 24år. Men har hele min familie på Melhus og omheng, så det tror jeg vil bli bra ja :)

Bilde lånt fra google

Det var viktig for oss å ikke kjøpe noe med stor tomt, så da falt det på et hus fra 1981, men en liten tomt, huset er veldig godt vedlikeholdt, men det er ikke gjort noen serlige oppgraderinger, så det vil bli litt å gjøre der. Det vil bli mest malingsarbeid, å jeg har allerede startet ringerunden med å få tak i noen som kan gjøre det :) Ellers er badet nytt, å resten tar vi litt sånn på sikt. oppmaling av stue, gang og 2 soverom er det som skal gjøres før vi heletatt flytter inn.


Pakkeprossesen er allerede i gang, men det går ikke så fort som jeg skulle ha ønsket, men må bare ta det pø om pø å lytte litt kroppen,  å hvor mye blogging det vil bli nå er usikkert, men når flyttingen starter skal dere få være med inn å se både før å etter, synes jo selv det er så artig å se forandringer. Gleder meg til jeg får litt mere ro over meg å få begynne å virkelig glede meg liksom, det kommer vell tenker jeg (litt for mye kaos i hodet mitt fortia te det enda)

Så da fikk dere en liten oppdattering, å vi blogges igjen :)

Ønsker dere alle sammen en riktig flott helg, klem fra Ingrid <3

3 kommentarer:

 1. Så spennende, men det er litt av en sjau å flytte! Flyttet for et år siden fra hus til rekkehus. Har en bitteliten have, men for meg som er revmatisk er det helt ypperlig. Jeg gleder meg til du kommer med bilder....husk å ta før-bilder før du maler, da. Jeg pleier som regel å glemme det, hehe. Ha en fin lørdag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Hei Ingrid! Nå er det en stund siden jeg har vært innom her, men sannelig har det kommet et innlegg igjen! Gratulerer med nytt hus!! Så spennende!! Masse lykke til med pakking og flytting, og alt det som hører med! Du får gi et lite hint om når det kommer før og etter bilder!! ;D
  Klem

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du var her igjen !
  Gratulerer med huskjøp!
  Så spennende og gøy.
  Skjønner det blir litt å henge fingrene i nå ja,men tenk så artig.
  Gleder meg til å se.
  Lykke til med oppussing!
  Godt å høre at søsteren din er litt bedre,vanskelig når ens nærmeste har det vondt.
  God klem til deg Ingrid!

  SvarSlett