onsdag 30. november 2011

EN LITEN DEL TIL...

Tenkte jeg skulle visen en LITEN bit til av stua, går ikke så fort her skjønner dere, men har fått unna en del rot fra forrige bilde, fnis. Synes det er litt vanskelig å dandere å ordne når jeg ikke har fått pakket opp alt jeg har enda, husker jo ikke hva jeg har heller vettu, sier litt hoho. Men har bestemt oss for å ikke pakke ut mere før etter jul no, blir jo bare kaos midt oppi juleforbredelsene det.


Soffakroken på hoved stua, skimter litt av "stjerne stua" som vi kaller den (bilder derfra kommer senere) Alle putene til venstre er det flinke Ann Berit Sundet med bloggen Bestemorhuset salg som har laget, anbefaler å ta turen innom der, masse lekkert :)

På dette bildet vises litt mer av "stjerne stua" noen kan kanskje synes den stjerne himmelen er "harry" men den er faktisk ganske så koslig (litt irritert over at det ikke var det vanlige lyset som sto på når bildet ble tatt, men skulle egentlig ikke bli med) I den ene åpningen ser dere en krans jeg har dallet litt med, men da jeg skulle sette i lyset røk omformeren, oppdaget da at det var feil omformer (har jeg nevnt at det er litt kaos her) hehe, men skal få tak i en ny en, heldigvis var det den som røk å ikke selve kransen.

Snedig vinkel på bildet da men.... pytt pytt :)


HA EN KOSLIG KVELD, KLEM FRA INGRID <3

5 kommentarer:

 1. Så kjempelekkert!!! Nydelig "stjernehimmel" og helt skjønn krans. Så flink du er! Ja, jeg skjønner godt at dere venter med å pakke ut alt til etter jul......vet du hvor juletingene er midt oppi alt? Hehe. Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 2. nåmmen..så fint da siss..du e ei skikkelig daillguri å du ja..men fint å søtt..hihi:O)))

  SvarSlett
 3. very nice sweety :)

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Du har vunnet en Tilda-dukke i min jule-giveaway...!!!

  Send meg adressen din så sender jeg den til deg så fort som mulig... :)

  *Juleklem fra meg*

  SvarSlett