fredag 4. februar 2011

LITT GAMMELT

Jeg har bestandig hatt sansen for gammle ting, å sist jeg var på besøk til min far ble det noe på meg igjen :))


Det ble en gammel tobakks boks, en tier fra 70-tallet, en tier fra 80-tallet (den blå er det sikker en del som husker) ikke jeg da for det er jeg for ung til, kremt ;) og en nøkkel. ble selfølgelig fornøyd med fangsten.
Det er en stund siden jeg har kommet meg på brukt butikker og loppiser, men jeg har en søster som til stadig er innom en brukt butikk der hun bor, så er hun så ivrig hver gang hun har fått tak i noe, så da sender hun med skryte bilder i hytt å pine (å jeg blir jo ikke sjalu, nei nei) men så en ting på det ene bildet, å de var disse to lysestakene, å fikk hun til å kjøpe de med til meg, synes de var kjempe søte jeg.


Ha en flott helg alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Flotte gamle ting du viser, lysestakene var kjempefine.
  Er også veldig glad i gamle ting.
  Ønsker deg en fin helg, nyt den og kos deg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fysj...nå følte jeg meg gammel!
  For jeg husker nemlig begge de 10 kroners sedlene!! Usj og fysj, hehe..

  Ha en superduper dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hehe, husker nok den blå jeg også, men skal ærlig innrømme at den orange husker jeg ikke, er ikke sikker på om jeg har sett den i ettertid heller, derfor var det litt artig å få den. neida Frøydis, man er ikke gammlere enn hva man føler seg vettu ;)
  Mio: ja gammle ting er for meg skatter, da jeg bodde i huset vårt hadde jeg masse mere av det, men det begrenser seg hva jeg får plass til her, synd men sant.

  Ha en flottings dag begge to (tusen takk for kommentarer, det er jo såå artig dsa )

  SvarSlett
 4. Så jeg har strevd med mine innstillinger for å legge meg til her hos deg, vet ikke hva som er feil, men jeg faller ut hele tiden! Koselig å se de gamle sedlene igjen:) de husker jeg veldig godt:) Nydelige de rosene dine! Nattaklem fra meg

  SvarSlett
 5. hmmm, snedige greier Inger Bente, data er noe dritt noen ganger ;) Ja sedlene synes jeg var artig å få, artig å ta vare på, kanskje noen av ongan får samme intresse som meg, å like gammle ting, da kan jeg gi de vidre. Roser er bare sååå nydelig. Nattaklem tilbake:)

  SvarSlett