torsdag 10. februar 2011

I POSE Å SEKK ?

I 2007 solgte vi huset pga helsemessige årsaker, vi kjøpte oss en leilighet bare 100meter unna, som sikkert alle skjønner er det mye enklere å ha en leilighet i forhold til et hus, som hele tiden må holdes vedlike (da tenker jeg mest på ting ute) Vi bodde i huset vårt i 16år, å i alle de årene var det et større kjøkken som sto på ønskeliste, men nyetablerte som vi var, kunne vi ikke prioitere det. Men i 2006 var planene om nytt kjøkken en virkelighet, ikke bare ny innredning, men også utbyggelse (det var den største grunnen til at det ikke ble gjort tidligere), å når det først skulle bygges ut, ja da ville Ninni at det skulle gjøres til gangs, så det ble totalt en kjøkken på 30kvm. I leiligheten her vi bor no kan jeg si at jeg trives veldig godt, å de første årene tenkte jeg ikke på huset i det hele tatt, gjør egentlig ikke det nå heller, men savnet etter kjøkkenet har meldt seg stort (da kjøkkenet her er bitte lite) men jeg har innsett at man kan ikke få i pose å sekk, thats life.

Her er noen bilde fra kjøkkenet i det tidligere huset vårt (se bort i fra det umalte taket, måtte vente litt med å male det, da pannelet var så ferskt)
Det gammle gikk fra kjøleskapsveggen å ut til der øya starter, altså en tarm av et kjøkken.

Nesten som en dansesal, men gud det var utrolig godt med et så stort kjøkken (savn)


Men jeg vet at lell om kjøkkenet mitt nå er lite, så skal vi allefall bytte ut innredning, å lage det sånn som vi vil ha det.

Ha en flott dag alle sammen :)

4 kommentarer:

 1. Å lekkert!!
  Skulle gjerne hatt et digert kjøkken, men vi solgte også huset..blir 4 år siden nå snart..Huset vårt hadde kjøkken på 16kvm, mer enn stort nok, var opptil 15 på middag der flere ganger..gikk så greit så :-)
  Nå har vi åpen kjøkkeløsning..går greit, men skulle gjerne hatt større ja..

  Kanskje en dag??

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ja, det er som jeg sier, man kan ikke få i pose å sekk, her som sagt er kjøkkenet lite, med vi har f.eks større bad, 2 faktisk :) å soverommene er det også grei str på, så man må bare gjøre det beste ut av det, trives godt her, det er det viktigste :)

  ps pakken din ble sendt i dag:)

  Klem Ingrid

  SvarSlett
 3. Hei Ingrid. Koselig at du har lagt deg til som følger på min blogg. Var litt vanskelig å fine din blogg men fant deg plutselig inne på en annen blogg.. Tihi
  Ha en koselig helg.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Takk for det Hilde, synes du hadde en kjempe koslig blogg :)
  Ha en koslig helg du også :)
  Klem Ingrid

  SvarSlett