fredag 25. mars 2011

BLOMSTER

Er enda ikke helt i blogg form, men syntes det virkelig var på tide å skifte overskrift, livet må jo gå videre.
Legger ut noen bilder av de fine blomsterne vi mottok i forbindelse med svigefars bortgang, koslig å få blomster i en slik situasjon,det varmer :) I stedet for blomster i selve begravelsen ønsket vi gave til kreftavd ved st.olavs hospital, synes det er en fin ting å gi til, mitt største ønske er at de skal finne ut enda mere ang behandlig av kreft, de er en sånn forferdelig sykdom, synes det er så mange som får det, huff. Har en søster som også har kreft, så krysser fingrene hver dag for at det skal komme en vidunderkur.



se de vakkre rosene her.

ups, glemte å klippe bildet litt!!




denne fikk Frida (helt for seg selv) fra hun som har blomsterbutikken i Vanvikan, da ble Frida glad ja :) Glemte å ta bilde da den så litt friskere ut!



Ellers ønsker jeg alle en super fin helg, kos dere alle sammen :)
Må også få ønske alle nye følgere velkommen, kjempe koslig ja :)

Stooor klem fra meg!

4 kommentarer:

  1. Hei.
    Ord blir fattig, men vi krysser fingrene for din søster..

    Klem
    Ann Berit

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Ann Berit :)
    å tuuusen takk for det kjempe nydelige putetrekket og det kjempe kjempe søte lyset jeg fikk fra deg, midt i blinken begge delene, glidelåset syntes jo ikke en gang. Jeg ble så glad for gaven at, slike ting lyser opp min hverdag :) Kommer til å blogge om det i morgen, håper du syns det er greit, må jo legge ut skrytebilder av de fine tingene vettu ;)

    Klem fra meg:)

    SvarSlett
  3. ååå så fine blomster kjæmpe fin:O)))))

    SvarSlett
  4. Hei Ingrid!!
    Du hadde egentlig fortjent noen andre puter enn en som var feilsydd;o)) Men du var faktisk den eneste som ville ha den, og ja det visest nesten ikke at det er feil på den;o)) Og når det gjelder lyset så blir det ikke laget slike lys før jeg får påfyll fra leverandøren min;o) Men det er utrolig koselig at du vil reklamere for meg da;o)) Og så håper jeg på mersalg;o))))))) og flere lesere;o)) For det er sååå utrolig gøy å få mange koselige kommentarer, en får liksom "gøts" til å fortsette med det en gjør da;o))
    Du får ha en kjempefin helg, her skal det sys noe til huset for en gang skyld;o))
    Kjempestor klem fra
    Ann Berit
    (som fremdeles lurer på hvorfor ikke hovedbloggen kommer frem ved kommentarer)

    SvarSlett