lørdag 26. mars 2011

EN FLOTT GAVE

En dag jeg hadde en blogg runde var jeg innom Ann Berits blogg, hun har også en kjempe fin salgsblogg, der
hun selger hjemmlagede puter, lys m.m. Putene hun lager synes jeg er kjempe fine, de er så personlige. HER kan dere se alt de flotte hun lager. I allefall kom jeg over innlegget hennes der hun hadde hatt en runde på å sy puter, hun hadde vært litt "uheldig" å sydd den ene puten med glidelåset opp, derfor skrev hun vidre at hvist noe ville ha puten skulle de bare si i fra, jeg kjente med en gang at jeg ble stressa med å få lagt inn kommentar, for puta var jo så fin, å at glidelåset var opp syntes ikke en gang. Lykkelig ble jeg da jeg hadd fått en kommentar inn hos meg at jeg bare kunne sende min adr for puta var min, jippppi :)

I går var jeg og tok ut pakken, å se så flott den er, passer jo så perfekt til soffan min.

I tillegg til puta hadde snille Ann Berit sent med en ting til, som skulle gi meg en følelse av vår!!

Dette vakkre lyset har hun også laget, så utrolig fint :)

De pynter virkelig opp fatet mitt på salongbordet, å i tillegg er jo rosa min yndligsfarge, weeee så lykkelig jeg ble, å vårstemning får man faktisk av å se på det ;)

Tuuuusen tuuusen takk Ann Berit, jeg ble kjempe glad, så utrolig koslig å få gaver.
Anbefaler flere å ta turen innom bloggen hennes for å se de flotte tingene hun lager.

Ha en flottings kveld alle sammen, klem fra meg!!

fredag 25. mars 2011

BLOMSTER

Er enda ikke helt i blogg form, men syntes det virkelig var på tide å skifte overskrift, livet må jo gå videre.
Legger ut noen bilder av de fine blomsterne vi mottok i forbindelse med svigefars bortgang, koslig å få blomster i en slik situasjon,det varmer :) I stedet for blomster i selve begravelsen ønsket vi gave til kreftavd ved st.olavs hospital, synes det er en fin ting å gi til, mitt største ønske er at de skal finne ut enda mere ang behandlig av kreft, de er en sånn forferdelig sykdom, synes det er så mange som får det, huff. Har en søster som også har kreft, så krysser fingrene hver dag for at det skal komme en vidunderkur.



se de vakkre rosene her.

ups, glemte å klippe bildet litt!!




denne fikk Frida (helt for seg selv) fra hun som har blomsterbutikken i Vanvikan, da ble Frida glad ja :) Glemte å ta bilde da den så litt friskere ut!



Ellers ønsker jeg alle en super fin helg, kos dere alle sammen :)
Må også få ønske alle nye følgere velkommen, kjempe koslig ja :)

Stooor klem fra meg!

onsdag 9. mars 2011

Trist

Dette kommer ikke til å bli lange innlegget, her i huset er vi i sorg, min kjære svigefar gikk desverre bort i går kveld. Han har hatt kreft i flere år, gått igjenom flere cellegiftkurer, men har kjempet seg gjennom kurene å flere ganger blitt kvitt det, tror ikke jeg har møtt en slik positiv person som har vært så positiv rundt sykdommen sin slik han var, gang på gang fikk han tilbakeslag, men det stoppet ikke han, han gikk på nye kurer med friskt mot, å sa at livet er ikke over enda. Han elsket jakt å friluft, å fuglehunden sin Flya, og selfølgelig barn å barnebarn, de var de han levde å åndet for, han snakket bestandig under den tyngst perioden med cellegift at når han var ferdig med kuren, ja da skulle han på jakt, eller på hytta si, aldrig klaging eller negativ tankegang, jeg beundret han sååå masse for det, å det er det mange som gjorde, til og med de på kreftavd han hørte til i perioder skrøt av hvor positiv han var :) for 14 dager siden fikk han vann på lungene, å det slet veldig på han, ble mer å mer tungpustet, å de ble tungt for han, han klarte seg så å si alene, helt til bare noe dager før (sier også mye om han) men på mandagen ville han selv at vi skulle kjøre han til helsetunet, der rakk han å være en dag før livet ebbet ut :(
Vi vet at han ikke hadde det vont, å det er så utrolig godt å tenke på, hvil i fred kjære svigefar, kommer aldrig til å glemme deg, vi var så utrolig glad i deg.

Synes dette bildet passer litt, englene og lyset!

mandag 7. mars 2011

1918

Har fortiden besøk av min søster (som er syk) hun har selfølgelig kommet hit for å.... ja være på besøk, men i hennes situasjon er det viktig med litt forandring i hverdagen, få litt annet å tenke på å andre inntrykk. Så har ikke tenkt så mye på blogginga siste dagene. But i will be back :))

Legger ved et bilde av min gammle telefon fra 1918, synes den er knalltøff, å er så glad i den, fikk den fra min far for mange år siden, bilde er utrolig dårlig, å kjempe kjedelig oppsettning, så kommer til å ta et nytt senere.

Ha en flott uke alle sammen, klem fra Ninni :)

fredag 4. mars 2011

GG....

Har kjøpt meg noen kopphånduker fra greengate, men har ikke noe sælig lur plass til å henge de (til pynt) her i huset bruker ongene det første å beste de finner til å tørke både fingrer å ansikt..... dårlig oppdragelse, hehe. Synes jo disse er litt fin da, så i dag tenkte jeg at jeg kunne bruke den som en duk på kjøkkenbenken.

Både "duken" og kakeboksen har jeg kjøpt hos den søte butikkn til Trine I strømmen.

onsdag 2. mars 2011

SE HER

Da er det giveaway hos FRU R. for å besøke henne kan du trykke HER kjempe fine premier :)

tirsdag 1. mars 2011

Å DA.........

...... kom de opp omsider. Rammene jeg kjøpte meg for en god stund siden. Det tar litt tid å planlegge hvor ting skal henge her i huset, for her har vi nemmelig gipsvegger, det er noe jeg ikke er vant med fra huset vi bodde. Synes det er en utfordring med disse gipeveggene jeg. I huset drev jeg å flyttet rundet på bilder å div, for da ble det bare et bittelite hull av en tynn spiker, å da var det ikke problem med å angre seg.

Denne syntes jeg var så søt, små klesklyper for å henge bildene i, enkelt å skifte ut bildene da.
Å her en med knagger i tillegg, å da kan jeg henge opp mere dilldall, me like :)